Házibuli utáni takarítás

Szolgáltatás MagánszemélyeknekBuli utáni takarítás

„De szép buli után a takarítás (…) Még szép, bárhova nézek, kitör a frász!” Bizonyára sokan ismerik a slágert, amelyből a fenti sorok származnak. A
felejthetetlen házibulik és kerti partik mindig remek élményt jelentenek, azonban amikor a vendégek hazamennek, marad a kosz és a rendetlenség, melynek eltakarítása a vendéglátóra marad. De ne aggódj! Profi takarítócégünk a segítségedre siet, és megszabadít a stressztől és a rendrakás terhétől!

Milyen feladatokat bízhatsz ránk?

Egy szóval: bármit!

Ha tőlünk rendeled meg otthonod buli utáni rendbetételét, biztos
lehetsz benne, hogy alapos és mindenre kiterjedő munkát végzünk, melynek során végigjárjuk az épület egyes helyiségeit, és mindenhol visszaállítjuk az eredeti állapotot.

  Takarítási szolgáltatásunk az alábbi területeket öleli fel:

   

  Konyha

  A konyhában elmosogatjuk az összes használt poharat, tányért, evőeszközt és edényt, letöröljük a konyhai felületeket, munkalapokat és szanitereket, és felmossuk a padlót.

   

  Szoba

  A szobákban is felszámoljuk a rendetlenséget: összeszedjük a padlóra szórt ruhákat, igény szerint kimossuk és elhelyezzük őket a megfelelő helyükre, a bútorokat fajtájuktól függően mosószeres ronggyal áttöröljük, vagy bútorápoló segítségével varázsoljuk újjá.

  A szőnyegeket, kárpitozott bútorokat kiporszívózzuk, külön ügyelve
  a kanapé és a fotelek hasadékaira, ahol a morzsák szeretnek összegyűlni, az esetleges foltokat szakszerűen eltávolítjuk, és a tisztítási folyamatot kárpittisztító gép használatával fejezzük be.

  A padlókat felsöpörjük és alaposan felmossuk, hogy az összes szennyeződéstől megszabaduljunk, ha azonban a vendégek cipőben végigjárták a lakást, netalán még abban is táncoltak, és fekete nyomokat hagytak a padlón, akkor speciális megoldásra lesz szükség.

  A vízálló padlókhoz, például a burkolólapokhoz vagy a linóleumhoz,
  gőztisztítót használunk.

   

  Fürdőszoba

  A fürdőszoba és a WC sem maradhat ki a gondos takarításból és fertőtlenítésből. Miután eltüntettük a fajanszokról a fergeteges buli nyomait, lecseréljük a törülközőket és feltöltjük a toalettpapírt és a papírtörlőket, és gondoskodunk arról, hogy a vizes helyiségek kívül-belül ragyogóan tiszták legyenek.

   

  És még mi minden?

  Természetesen az összes hulladékot, szétszórt papír- és műanyag eszközöket és tárgyakat is kidobjuk, és magát a szemetest is kiürítjük, kifertőtlenítjük. De még egy „ereszd el a hajam” buli során összepiszkolódott falakat és ablakokat is lemossuk, így otthonod ismét a régi fényében tündökölhet.

   

  Tisztaság kint is

  De nem csak beltérben végzünk teljes körű takarítást, hanem a kertben is, hiszen egy kerti parti végeztével is bőven van teendő: a kerti bútorok, a sütő, a grill, a bogrács és még számos egyéb kiegészítő maradhat vissza piszkosan, és ezek le- és
  megsikálásában is számíthatsz ránk.

  Az üres italosüvegeket és a szemetet összeszedjük és gondosan elhelyezzük a megfelelő hulladékgyűjtőbe.

  A grillrácsot, a bográcsot és a zsíros serpenyőket lemosva és kimosva visszatesszük a helyükre.

  A kerti bútorokat megtisztítjuk az étel- és italmaradékoktól, a portól és a falevelektől, így ismét élvezheted az általuk nyújtott kényelmet.

   

  Sok mindent láttunk már…

  Ez csupán egy általános ismertető, a lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt!
  Mi mindent helyreállítunk és megtisztítunk! Hiszünk abban, hogy ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb, ezért mindig figyelünk a részletekre, hogy minden egyes takarítás után a lehető legjobb eredményt érjük el.

  Bízz bennünk, így számodra a rendezvényből csak a kellemes élmény marad meg!

  Kérj ajánlatot most: +36 30 472-5067