Takiszaki-Takarítás-Szeged

Nem szeret takarítani? Nem gond... mi szeretünk!
Hívjon most: +36 30 472-5067

Nehéz feladat az ablaktisztítás . A veszélyes és időigényes takarítási munkákat bízza inkább rutinos, takarító szakemerre!

Ablak,  vagy egyéb üvegfelületek tisztítása? Hagyja a  „nem szeretem munkákat ” másra

Nem szeretne olyan sok időt az ablaktisztítással bíbelődni? Egészségügyi problémái miatt nehézkes létrára másznia? A veszélyes és időigényes takarítási munkákat bízza inkább rutinos, hozzáértő szakemberekre!

Miért jó szakemberre bízni az ablaktisztítást?

  • Nem kell tisztítószert beszereznie
  • Nem kell veszélyes munkát végeznie
  • Önnek csak a kilátásban kell gyönyörködnie

Mit tartalmaz az ablaktisztítás szolgáltatás?

Az ablaktisztításhoz hozzá tartozik a keret, szúnyogháló redőny reluxa tisztítása, fólia és egyéb matrica eltávolítása is .Ezek többletmunkát okoznak. Ezért az árak és a ráfordított munkaidő igen eltérő lehet.

Külön problémát okozhat, hogy az ablak nem hozzáférhető pl. lépcső fölött van, vagy tele van pakolva holmival. Ha olyan ablakkal rendelkezik, aminek rossz a zára, le van törve a kilincse, ezt célszerű ablaktisztítás előtt megjavítani. Megrepedt üveg takarítása kifejezetten balesetveszélyes ezért ezt nem áll módunkban tisztítani.

Kirakat, és egyéb üvegfelülőek tisztítása

A kirakatüveget utcafronton sűrűbben az üzlet felőli részen ritkábban szükséges tisztítani. A belső felületet célszerű közvetlen kirakat rendezés előtt végezni, mert így hozzáférhető az üvegfelület, és kárt sem tudunk tenni a kirakat tartalmában.

Az ablaktisztítás munkaeszközei:

Gőztisztító, mely segíti precízen kitakarítani a sarkokat és a nútokat

Papírtörlő ami erős és nem mállik szét .Az újság már a multé mert mérgező anyagokat tartalmaz a nyomdafesték miatt.

Vízlehúzó, amivel az üvegfelület tisztítása nem lesz körkörösen homályos.

Pengéző, amivel eltávolítható a festék matrica és fólia.

Kedvenc tisztítószerem erre a célra az ecetes tisztítószer mert környezetbarát és fényes, cseppmentes üvegfelületet hagy maga után.

És végül a legfontossabb biztonságos , könnyen mozgatható munkavédelmi előírásnak megfelelő létra, álvány, vagy emelőkosár.

 

KAPCSOLATFELVÉTEL

6723 Szeged Retek u. 23/A