Céges szolgáltatásNehéz feladat az ablaktisztítás. A veszélyes és időigényes takarítási munkákat bízd inkább rutinos, takarító szakemberre!

Ablak,  vagy egyéb üvegfelületek tisztítása? Hagyd a „nem szeretem munkákat” másra!!

Nem szeretnél olyan sok időt az ablaktisztítással bíbelődni? Egészségügyi problémáid miatt nehézkes létrára másznod? A veszélyes és időigényes takarítási munkákat bízd inkább rutinos, hozzáértő szakemberekre!

Miért jó szakemberre bízni az ablaktisztítást?

  • Nem kell tisztítószert beszerezned
  • Nem kell veszélyes munkát végezned
  • Neked csak a kilátásban kell gyönyörködnöd

Mit tartalmaz az ablaktisztítás szolgáltatás?

Az ablaktisztításhoz hozzá tartozik a keret, szúnyogháló redőny reluxa tisztítása, fólia és egyéb matrica eltávolítása is .Ezek többletmunkát okoznak. Ezért az árak és a ráfordított munkaidő igen eltérő lehet.

Külön problémát okozhat, hogy az ablak nem hozzáférhető pl. lépcső fölött van, vagy tele van pakolva holmival. Ha olyan ablakkal rendelkezel, aminek rossz a zára, le van törve a kilincse, ezt célszerű ablaktisztítás előtt megjavítani. Megrepedt üveg takarítása kifejezetten balesetveszélyes ezért ezt nem áll módunkban tisztítani.

Kirakat, és egyéb üvegfelülőek tisztítása

A kirakatüveget utcafronton sűrűbben az üzlet felőli részen ritkábban szükséges tisztítani. A belső felületet célszerű közvetlen kirakat rendezés előtt végezni, mert így hozzáférhető az üvegfelület, és kárt sem tudunk tenni a kirakat tartalmában.

Az ablaktisztítás munkaeszközei:

Gőztisztító, mely segíti precízen kitakarítani a sarkokat és a nútokat

Papírtörlő ami erős és nem mállik szét .Az újság már a multé mert mérgező anyagokat tartalmaz a nyomdafesték miatt.

Vízlehúzó, amivel az üvegfelület tisztítása nem lesz körkörösen homályos.

Pengéző, amivel eltávolítható a festék matrica és fólia.

Kedvenc tisztítószerem erre a célra az ecetes tisztítószer mert környezetbarát és fényes, cseppmentes üvegfelületet hagy maga után.

És végül a legfontossabb biztonságos , könnyen mozgatható munkavédelmi előírásnak megfelelő létra, álvány, vagy emelőkosár.