KüldetésünkMiért válassz minket

A megbízhatóság és bizalom mellett nagy hangsúlyt fektetek a kölcsönös megbecsülésre, hiszem, hogy hosszú távon csak igy lehetséges eredményesen együttműködni az élet minden területén.

Magamról pár gondolatVastag Mária vagyok takarító vállalkozó.

A kezdetek

Nagyon rég óta foglalkozom, takarítással, meg se tudom mondani hány éve. Legalább 15 év tapasztalat van a hátam mögött a takarító iparban.

Tanulás a hibákból

Saját és mások hibáiból  tanulva, türelemmel és sok szorgalommal felépítettem magamnak saját vállalkozásomat, régies nevén „takarító kisiparos” lettem.

A komplexitás

Munkásságom során igyekeztem komplex szolgáltatóvá válni, ezért szolgáltatásaim között szerepel irodák takarítása, felújítás utáni takarítás , szőnyeg és kárpittisztítás valamint takarítógép kölcsönzés.

Az interneten  Takiszaki néven is találkozhatsz velem.

Gyorsaság és rugalmasság

A gyors munka ritkán jó!

Kérleg engedd meg, hogy elég időt foglalkozzunk veled és az ingatlanoddal. A kapkodás és a fejetlenség a hibalehetőségek forrása. Én szeretek minnél tökéletesebb munkát végezni ehhez viszont meg kell teremteni az alapfeltételeket.

Javaslom , hogy rendeld meg időben a takarítást igy megfeleően fel tudok készülni a feladatra. 

Köszönöm türelmedet!

Dolgozzunk végreBeszéljünk inkább a Te problémádról!

Gondolom, hogy azért néztél be hozzánk, mert olyan élethelyzetbe kerültél, hogy nincs időd takarítással foglalkozni, vagy vállalkozásod környezetének tisztaságát szeretnéd biztosítani. Hidd el sok féle körülménnyel találkoztam már, nem fogok meglepődni, csak mond el mi a feladat, biztosan megtaláljuk rá közösen a legoptimálisabb megoldást.

Kinek ideális partner a TakiSzaki takarító szolgáltatás?

  • Közintézményeknek, akik külsős céggel szeretnék megoldani munkakörnyezetük higiéniáját.
  • Kis-és középvállalkozásoknak, amelyek nem akarnak, vagy nem tudnak külön alkalmazottat fizetni erre a munkára.
  • Magánszemélyeknek, akik nagytakarítás és a kárpittisztítás feladatát különböző okok miatt másra szeretnék bízni, vagy maguk akarják, kézbe venni a dolgaikat csak egy takarítógépet szeretnének kölcsönözni.

Hátrányaim és korlátaim

Számomra mindenki fontos ezért felkészületlenül nem állunk neki a takarításnak, e miatt máról holnapra nem tudom kérését teljesíteni. Ezért kérlek, megrendelésed a munkavégzés előtt 4-10 nappal add le (a feladat nagyságától függően.)

Vannak olyan kicsi volumenű igények, amiket sajnos el kell engednem, mert egy vállalkozás számára nem gazdaságos. ilyen esetekben kérlek, adj fel egy hirdetést a Facebookon lévő takarítókereső oldalamra.

Megelégedett ügyfél

Elvégzett takarítás

%

Környezetbarát anyagok

MunkatársaimFilózófiám az, hogy a vállalkozásomban dolgozó emberek társaim a munkában.

Krista Csilla
Anya vagyok és háziasszony. A másokról való godoskodás mindennnapjaim része. A munkámban is ezt a szemléletet tartom magam előtt. Te is szertnéd élvezni a gondoskodó természetemet? Bízd rám irodád takarítását. Nem fogsz csalódni!
Simon István
Ügyfélszolgálati munkatársként nagy örömmel segítek a takarítógép-kölcsönzéssel kapcsolatos kérdésekkel és igényekkel kapcsolatban. Elsődleges célom az, hogy a lehető legkellemesebb és gördülékenyebb kiszolgálást nyújtsam ügyfeleinknek. Segítek megtalálni a legmegfelelőbb megoldást a különféle takarítási igényekre.